Herlige Hinna!

Du får mye i nabolaget hvis du flytter til Øvre Gauselvågen. Hinna Park-området er utrolig innholdsrikt og har flere av distriktets mest spennende arbeidsplasser. Her ligger også Stadionparken kjøpesenter, flere helse- og servicetilbud, Viking stadion, flere spisesteder og mye mer. Skal du til sentrum så tar du toget fra Jåttåvågen togstasjon – fremme på kun 8 minutter.

Champagnelunsj eller middag?

Besøk ostehuset, da vel!

Det dufter herlig av nybakt brød, nykvernet kaffe og krydderier. Det kokkeleres inne på kjøkkenet og bak disken står smilende betjening. Ved bordene sitter venninner, arbeidskolleger, pappaer i pappaperm og mange flere. Ostehuset i Hinna Park er en favoritt for mange, både blant beboere i bydelen og de som jobber i området.
– Det er travlest i lunsjtiden, men det er folk innom fra morgen til kveld. Nå har vi også startet et eget familiemiddag-konsept der to barn og to voksne kan samle seg rundt bordets gleder for 300 kroner.

Anbefales også til besteforeldre som har barnebarn på besøk, forteller en av de hyggelige bak disken.

Ostehuset er et av flere spisesteder i behagelig gåavstand fra Øvre Gauselvågen. Med smaker av sushi, italiensk og thaimat, venter det deg også mye annet godt i nabolaget.
– Vi baker vårt eget surdeigsbrød hver natt, og har veldig gode søtsaker i tillegg til alle lunsj- og middagsrettene. Flere venninnegjenger fra nabolaget møtes til champagnelunsj på lørdager, og vi har plass til flere – gjerne fra Øvre Gauselvågen!

Arena Treningssenter

TREN HOS TONE & CO!

Ikke alltid like lett å motivere seg til trening? Vel, det kan fort endre seg hvis du flytter til Øvre Gauselvågen og får Arena Treningssenter i nabolaget. Med den herlige energien og det gode humøret til Tone og de andre instruktørene på Arena, så ligger alt til rette for givende og trivelige økter.

– Vi har lagt oss i selen for å skape et trygt og inkluderende treningsmiljø – og jeg er stolt av hva vi har fått til her. Hver morgen kommer folk innom for å ta en kaffe og spise litt før trening, deretter trener de en time og etterpå løses verdensproblemer i kaféen vår. Her er både det sosiale og trening høyt prioritert, smiler Tone.

Arena Treningssenter ble kåret til byens beste treningssenter i 2018. Siden den gang har de utviklet seg enda mer, og i dag tilbyr Tone og co. det aller meste av treningsformer i store, lyse og moderne lokaler.

– Vi følger nøye med på treningstrender og investerer stadig i nytt og skikkelig utstyr. Vi tilbyr alt fra Red Zone, som er høyintensitetstrening med fokus på kondisjon og forbrenning, til «kom i gang»-økter med personlig trener. Egne seniortimer har vi også. Stikk innom for en prat, og prøv oss gratis en uke, lyder oppfordringen fra blide Tone.

MAT ELLER MOTE PÅ STADIONPARKEN

Enten du er på jakt etter lokale matskatter eller skal handle inn til hele uka, så er det herlig praktisk med en butikk som Helgø Meny i nærheten av din nye leilighet i Øvre Gauselvågen

Det første som møter deg er en fargerik frukt- og grøntavdeling – her er det alltid noe som frister. Litt lenger inne i butikken kan du velge blant godbitene i den laaaange delikatessedisken, alt fra levende blåskjell og fersk fisk til varmretter, pålegg, kjøtt og påsmurt. Alt du trenger til både hverdags og fest.

– Vi tar mål av oss til å være stedet der kundene finner alt fra det spesielle til de vanlige dagligvarene. Godt utvalg, også fra lokale leverandører, er viktig for oss. Nå har vi også en egen app der man kan bestille alt man vil ha og få levert hjem på døra. Da får de som flytter inn i Øvre Gauselvågen oss enda nærmere, smiler daglig leder på Helgø Meny Stadionparken, Stine Fiskå.